Calculadora de edad perruna

Calculadora de edad perruna 1.1

blaffende leeftijd calculator kunt u de leeftijd van uw hond en de andere kant om te weten wat je leeftijd als je serieuze hond te controleren.

blaffende leeftijd calculator kunt u de leeftijd van uw hond en de andere kant om te weten wat je leeftijd als je serieuze hond te controleren.

blaffende leeftijd calculator kunt u de leeftijd van uw hond en de andere kant om te weten wat je leeftijd als je serieuze hond te controleren.

Ontdek de leeftijd van onze hond is uitgegroeid tot een nieuwsgierigheid in plaats van een noodzaak. Maar we moeten niet vergeten dat deze kennis essentieel is om de behoeften van onze hond ontmoeten in elke fase van je leven.

Veel mensen geloven dat vermenigvuldigen met 7 elk jaar van de hond kan worden benaderd zijn leeftijd in mensenjaren. Dit is niet juist omdat hun fysiologische ontwikkeling volgt niet in hetzelfde tempo als de onze. Het hebben van een nauwkeurige schatting van de grootte moet bijwonen als niet alle rassen leven hetzelfde. De grootste kan een gemiddelde van 12 jaar te leven, ze te beschouwen als senioren bij het bereiken van 8 of 9 jaar, in vergelijking met 16 jaar die een klein ras kan leven. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van het leven dat de hond, goede voeding, hygiëne, ziektepreventie en dierenarts bezoeken maakt.

Een grote verscheidenheid aan maten, anderzijds, genereert een grote verscheidenheid levensverwachting, zodat Amerikaanse wetenschappers berekeningen ontwikkeld om de leeftijd van de honden van hun grootte te bepalen.

De levensduur van honden varieert van de ene wedstrijd naar de andere, maar meestal kleinere rassen langer dan grotere leven. Kleinere honden leven vaak op de leeftijd van vijftien of zestien jaar, terwijl de grotere honden kan een levensverwachting van slechts de helft hebben. Te midden van alle rassen zijn intermediair. De oudste hond op de plaat een Australian Cattle Dog genaamd Bluey, overleed in 1939 op de leeftijd van negenentwintig. De sterilisatie van het dier kan de levensduur verkorten of verlengen, waardoor het risico van ziekten zoals pyometra bij vrouwen en testiculaire kanker bij mannen. Het vermindert ook het risico op ongevallen en verwondingen, zoals niet-gesteriliseerde honden vechten en wegrennen meer. Bovendien castratie van mannelijke bevordert het ontstaan ​​van prostaatkanker, een ziekte die drastisch kan de levensduur van het dier.

Pusuke (1985 - 2011) was 's werelds oudste hond, ingeschreven in het "Guinness Book of Records" van december 2010 tot aan zijn dood.

Het was een Japans hondenras Shiba Inu en leefde 26 jaar en 9 maanden. Pusuke had het equivalent van 125 jaar van een mens. In 2008 was hij bijna dood na geslagen, maar wist zich te herstellen na de operatie.

De organisatie van het "Book of Records" opgenomen dat, na hun vaccinatie documenten en registratie van dieren in de stad te controleren. Echter, leeftijd niet meer dan het historische record van de hond Bluey, die tussen 1910 en 1939 leefde en stierf op de leeftijd van 29.

De grote verscheidenheid aan morfologieën in verschillende hondenrassen moeilijk om de grootte en het gewicht van honden middelen bepalen. Met een hoogte van tussen de 71 en 90 cm, de Ierse windhond is het hoogste hondenras, hoewel sommige exemplaren van grote Deense overschrijden deze grootte, het bereiken van 107 cm. De kleinste ras van de hond is de Chihuahua, met een afmeting van 15-25 cm schofthoogte. Met een gemiddeld gewicht tussen 1,5 en 3 kg, en in sommige gevallen niet meer dan 500 gr-, Chihuahuas zijn ook lichter honden, Engels Mastiffs en St. Bernards zijn zwaarder honden een gewicht dat meer dan 75 of 80 kg kan bereiken.

Deze calculator kunt u bepalen blaffen leeftijd de leeftijd van uw hond en ook de andere kant om te weten wat je leeftijd als je serieus hond.

Vergeet niet hoe belangrijk het is om uw hond gezond te houden en regelmatig neem hem mee naar de dierenarts.

Calculadora de edad perruna

Download

Calculadora de edad perruna 1.1